DIY: Upcyclede udelys til haven

Selvom sommeren er skøn, er der nu altså også noget helt specielt og hyggeligt ved efteråret, når træerne skifter farve til smukke gule, orange og røde farver. Aftenerne bliver køligere, og det er oplagt at udnytte de sidste lune aftener i haven med et varmt tæppe omkring sig, bål og en god kop te i hånden. Vi synes, at det giver en helt særlig stemning i vores have med de her skønne udelys fra det gamle Living by Heart (de maler ikke længere med linoliemaling).

Udelysene blev lavet af gamle metaldåser og malet med vores linoliemaling. Den unikke linolie som malingen laves af udvindes af hørfrø. Olien trænger ind i metallet uden opløsningsmidler og beskytter dåserne imod rust. Det er simpelthen upcycling af aller bedste skuffe!

Da Lisbeth fra Living By Heart lavede sine første udelys, ønskede hun sig en meget specifik blå farve til metaldåserne. Hun havde et gammelt vindue med en flot patinaret blå farve. Den hjalp vi hende med at genskabe i linoliemaling, og vi har i dag opkaldt den helt specielle farve Løvigblå efter Lisbeth. 

Lisbeth lavede senere udelysene i alverdens smukke farver.

Du kan også lade dig inspirere og selv prøve kræfter med at upcycle dine egne gamle metaldåser, og du er som altid velkommen til at kigge forbi vores butik, så vi sammen kan finde den helt rigtige farve til dit DIY-projekt!

Rigtig god fornøjelse :-)