'Keep it simple!' – fordi det er sund fornuft

Lige siden Linoliebutikken åbnede i 2000 har det været vores ønske at skabe et sted, hvor du finder et alternativ til konventionelle maler- og plejeprodukter til boligen. Om du er miljøbevidst forbruger eller om du ønsker at renovere og bevare din bolig med traditionelle materialer, så kan du finde det i Linoliebutikken.

Ideen til Linoliebutikken er en naturlig forlængelse af Franks baggrund som tømrermester. Han har arbejdet med bæredygtigt byggeri siden 1994, hvor han fra begyndelsen fravalgte mange konventionelle byggematerialer - lang tid før det blev rigtigt moderne.

Det går derfor langt tilbage, at vi synes, at det blot er sund fornuft at minimere mængden af kemi i vores hverdag, samt at renovere så både mennesker og bygninger holder i mange år – og heldigvis er der mange, der deler denne tanke med os!  Vores udgangspunkt er: ‘Keep it simple!’ - for det er vores erfaring, at bl.a. en kvalitetsmaling ikke behøver bestå af mange komplicerede, kemiske stoffer for at kunne leve op til moderne krav. Og mange af vores produkter har da også været kendt og anvendt i århundreder, men kan stadig den dag i dag bruges med fordel.

I vores webshop og i vores butik i Aarhus finder du kun maler- og plejeprodukter, der lever op til vores udgangspunkt, og som gavner og bevarer din bolig. Drømmer du om et stilrent hjem med rolige, harmoniske overflader? Eller ønsker du at renovere med respekt for tradition og godt håndværk? I Linoliebutikken bestræber vi os på, at have alt hvad du kan få brug for, når du vil pleje og istandsætte med omtanke. 

Gå på opdagelse i vores webshop eller besøg os i vores butik i Højbjerg ved Aarhus. Vi vil altid gerne hjælpe og vejlede, så du kommer godt i gang med dit projekt. 

PS: Du kan læse mere om vores spændende linolierejse på vores blog: her.

Rigtig god fornøjelse!