DIY - gaveindpakning med Naturmaling

Det er dejligt at gøre lidt ud af indpakningen, når man giver gaver. Du behøver ikke at købe dyrt papir, for du kan lave sjove eller smukke pakker med Naturmaling. Her får du en guide til, hvordan du kan pakke dine gaver ind og pynte dit gavepapir med noget så simpelt som vores Væg- og Loftmaling fra Naturmaling og smukke grene fra naturen.

(julestemningen skyldes, at indlægget oprindeligt var en del af en adventskalender her på bloggen.)

DIY julepynt

Ved at bruge naturmaling på dit gavepapir, kan du sætte dit eget unikke præg på dine gaver. Du kan male i mønstre, med farver og på pynt helt efter dit eget ønske. Den bæredygtige maling hæfter nemlig på stort set alle overflader og kan derfor anvendes på både papir og gran, som vi har gjort i denne do-it-yourself.

Malingen er også uden både det allergifremkaldende konserveringsmiddel MI og mikroplast. Derfor kan du med god samvittighed benytte vores miljøvenlige væg- og loftmaling. Det gør også denne DIY børnevenlig, og er altså et familieprojekt, hvor alle kan være med om hyggen.

Sådan laver du din egen gaveindpakning og gavepynt med vores bæredygtige maling

Vi gik i gemmerne derhjemme og fandt noget gammelt indpakningspapir. Vi opfordrer til, at du ser om du ikke har noget liggende derhjemme, frem for at købe noget nyt. Du kan også bruge gamle aviser til at pakke dine gaver ind og puste nyt liv i dem med lidt maling og pynt.

Inden du går i gang med at lave din gaveindpakning, skal du finde disse materialer frem:

DIY gaveindpakning

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

Først og fremmest skal du starte med at pakke dine gaver ind. Når dine gaver er pakket ind, kan du begynde at lege lidt med forskellige idéer til, hvordan de skal pyntes. Vi har valgt lidt forskellige idéer ud. Alle er simple at give sig i kast med.

DIY gaveindpakningVi har valgt at male lidt gran på to forskellige måder. Én hvor grannen er helt dækket med vores Væg- og Loftmaling i hvid, og én hvor vi let har malet hen over toppen, så det ligner sne. Vi har også malet direkte på en af pakkerne og så bundet et bundt gran fast efterfølgende. Den fjerde pakke har vi valgt blot at pynte med nogle fine siv. Mulighederne er mange, og dette er blot fire bud på, hvordan du kan pifte din gaveindpakning op med lidt maling samt gran og siv fra naturen.

DIY gaveindpakning

Du kan også vælge at klippe forskellige skabeloner ud, lægge dem på gaven og male oven på dem. På den måde kan du male forskellige figurer på dine pakker. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan pynte dine indpakkede gaver! 

 DIY gaveindpakning

Rigtig god fornøjelse med denne DIY! 

 

Mange hilsner