En kundes fortælling - et hjem med Naturmaling

Tror du, at vores Væg- & Loftmaling fra Naturmaling er kompliceret at male med? Vi oplever, at nogle kunder har en opfattelse af, at Naturmaling er besværligt og kompliceret at bruge, hvis man ikke har prøvet at male med produktet før. Denne opfattelse vil vi gerne én gang for alle mane til jorden, for alle kan altså bruge Naturmaling - Uanset om du er professionel eller gør-det-selv-typen. Derfor har vi allieret os med Sarah, der er en af vores gør-det-selv-kunder. Sarah vil give os sin ærlige mening om Naturmaling og fortælle os om hendes oplevelse med produktet lige fra toning til det færdige resultat. Naturmaling er nemlig ikke mere besværligt at anvende end andet maling – Det er bare sundere for dig og miljøet!

"Hjemme hos os har vi altid brugt Naturmaling, fordi det ikke er fyldt med alt muligt skidt, som man kan indånde i lang tid efter, at man har malet"

I Sarahs familie har man altid malet med miljøvenlig maling, så da hun selv skulle til at male væggene i sit eget hjem, faldt hendes valg også på Naturmaling. Det er nemlig vigtigt for Sarah at male med et produkt, der er 100% fri for mikroplast og kemi, fordi hun gerne vil have et sundt indeklima i sit hjem. Denne gang var det væggene i datterens teenageværelse, der trængte til at blive opfrisket med en flot ny vægfarve.

Sarahs 13-årige datter havde besluttet, at den ene væg på hendes værelse skulle være grå. Derfor kom de forbi vores butik for at se vores mange smukke, grå nuancer. Sarahs datter faldt for en flot mørkegrå farve, der i butikken går under navnet Ulvegrå. Vi tonede naturmalingen med det samme i butikken, så de to kunne komme i gang med arbejdet!

TIP: Maler du en helt ny væg? Nye vægge kan suge meget maling, og derfor anbefaler vi at male med Naturmalings grunder, inden du maler dine nye vægge med almindelig Naturmaling. Grunderen mætter væggen grundigt, så du kan spare på malingen.

De to handywomen hjalp hinanden med at male værelset, og de er enige om, at Naturmaling er rigtig nemt at male med. De var meget opmærksomme på at påføre malingen i et jævnt, dækkende lag for at opnå det bedste resultat. Vi anbefaler at påføre Naturmaling med en malerrulle lavet af mikrofibre på væggens store overflader, da den kan fordele malingen i et jævnt lag, så du undgår striber på din nye, flotte væg. Du kan købe vores mikrofiberruller her på vores webshop!

"Jeg kan godt lide at arbejde med det. Det er rart at have i hænderne, og så dufter det virkelig godt!"

TIP: Hvis du skal male med en mørk farve, får du det bedste resultat ved at male 'vådt i vådt'. Det vil sige, at kanter og vægflade males samtidigt — Mal ikke kanter først og derefter væg.

Sarah mener, at Naturmaling er nemt at påføre, og hun synes, at malingen tørrer hurtigt på væggen. Samtidig mener hun, at det er en bonus, at malingen dufter helt fantastisk! Et nymalet rum med Naturmaling afgiver en svag duft af linolie og kridt. Derfor er det en meget anderledes og behagelig oplevelse at arbejde med produktet, hvis du er vant til at male med almindelig akrylmaling.

Sarah har aldrig før malet med en tonet Naturmaling, da alle øvrige vægge i hendes hjem er hvide. Derfor var hun bekymret for, om Ulvegrå ville se mørk og flad ud på væggen – men hun blev heldigvis glædeligt overrasket! Væggen har nemlig fået en flot, mat overflade med liv og dybde, og så fortæller hun, at den grå væg ser ny og anderledes ud hver dag, fordi lysindfaldet får farven til at ændre karakter. Sarahs datter synes også, at værelset er blevet rigtig hyggeligt, fordi den mørke farve får værelset til at virke ”huleagtig”. De er slet ikke i tvivl om, at Naturmaling er det rigtige produkt at bruge i deres familie, og du kan se deres flotte resultat på billedet nedenunder;

"Der er ikke nogen grund til ikke at bruge det – jeg anbefaler det, så tit jeg kan!"

Du behøver slet ingen erfaring med malerarbejde for at male med vores produkter. Vi håber, at Sarahs historie kan give dig mod på at male med Naturmaling, næste gang dine vægge skal friskes op med en smuk farve. Du gør dig selv, dine vægge og miljøet en tjeneste!

Vil du vide mere om vores Væg- & Loftmaling fra Naturmaing, kan du læse mere om produktet lige her. Husk at vi kan tone vores vægmaling i et væld af smukke farver ud fra mere end 400 forskellige farveprøver i butikken, eller vi kan specialtone en helt unik farve netop til dig!

Rigtig god fornøjelse :-)