Siden 2000 har vi skabt smukke farver til dit hjem – uden kedelig kemi.

Vi kender selv til behovet og ønsket om at holde vores hjem så ”naturligt” som muligt. At minimere forekomsten af kemiske og unaturlige stoffer og materialer omkring os i vores hverdag. Vi har selv et ønske om at passe godt på os selv og vores familie – og derfor har vi gjort det til vores mission at skabe en reel mulighed for at vælge rigtigt for dig til dit projekt. 

Her hos os finder du produkter til ethvert behov og ethvert projekt indenfor pleje og istandsættelse af din bolig. Vægmaling uden konserveringsmidler fra Naturmaling, linoliemaling, trætjære og gammeldags sæbespåner til trægulve.

Det betyder kort sagt, at du ALTID er i stand til at træffe det gode og miljøbevidste valg, når du har behov for materialer.

Vi hjælper dig, så du på nem vis kan få en inspirerende og personlig bolig, og samtidig passe på din familie og vores fælles miljø.

Og du behøver ikke engang at gå på kompromis med kvalitet, æstetik eller arbejdsmetode. Alle vores produkter her i butikken er af teknisk høj kvalitet – et kvalitetsniveau fuldstændig magen til andre anerkendte malerprodukter, blot er vores produkter derudover fuldt indholdsdeklareret på spandene.

Flere af vores løsninger har været kendt og brugt i århundreder på den naturlige og logiske vis – og lever alligevel stadig op til dine moderne krav og behov.

Gå på opdagelse her i vores butik – eller besøg vores rigtige butik i Højbjerg ved Aarhus.

Uanset – så er vi altid klar til at hjælpe dig videre til den helt rigtige løsning for dig og dit projekt.

Vi sender alle materialer til lave fragtpriser til hele landet – og der er naturligvis gratis afhentning i vores butik ved Aarhus.

 Rigtig god fornøjelse her i butikken.

 Beate & Frank