Levering fra dag til dag   •   Lave fragtpriser i hele DK   •   Gratis afhentning i butikken

Butikken der har alt til renovering og pleje af boligen – bare miljøvenligt!  

Siden 2000 har det været vores vision at skabe et sted, hvor det er muligt for vores kunder at finde et alternativ til konventionelle maler- og plejeprodukter til boligen. Om du er miljøbevidst forbruger eller om du ønsker at renovere og bevare din bolig med traditionelle materialer, så kan du finde det i Linoliebutikken.

For os er det nemlig sund fornuft at minimere mængden af kemi i vores hverdag, samt at renovere så både mennesker og bygninger holder i mange år. – og heldigvis er der mange, der deler denne tanke med os!

I vores webshop og i vores butik i Aarhus finder du kun maler- og plejeprodukter, der er fri for al unødvendig kemi, og som gavner og bevarer din bolig. Drømmer du om et stilrent hjem med rolige, harmoniske overflader? Eller ønsker du at renovere med respekt for tradition? Linoliebutikken har alt til en moderne forbruger, der ønsker at pleje og istandsætte med omtanke for sine omgivelser. 

Selvom mange af vores produkter har været kendt og anvendt i århundreder, lever de stadig op til moderne krav og behov. Det er nemlig vigtigt for os, at alle vores produkter er af lige så høj kvalitet, som andre anerkendte malerprodukter, men at de samtidigt er mere skånsomme overfor både mennesker og miljø. Vi kender nemlig alle indholdsstofferne i de produkter, vi sælger, og som noget helt særligt er alle produkter fra Naturmaling fuldt deklareret på spanden. Det er din garanti for, at du får et produkt med hjem, der er fremstillet af enkle, veldokumenterede ingredienser uden unødvendig kemi.

Vi er altid klar til at hjælpe og vejlede dig til at finde den rigtige løsning til dit projekt. Du er meget velkommen til at gå på opdagelse i vores webshop eller besøge os i vores butik i Højbjerg ved Aarhus. Vi har dag-til-dag-levering og lave fragtpriser til hele landet – Og så er der naturligvis gratis afhentning direkte i vores butik.

Rigtig god fornøjelse!