Levering fra dag til dag   •   Lave fragtpriser i hele DK   •   Gratis afhentning i butikken

Her hos os skal du have MANGE og LÆKRE farver at vælge imellem. Vi har et ønske om at inspirere dig til at prøve noget nyt, rykke dine grænser og flytte dine standarder. Derfor har vi udvalgt og sammensat farver til dig, som kan ændre dit hjem, dit humør og din hverdag.

Og skulle du alligevel ende ud med en knækket hvid – ja, så er vi sikre på, at den er det helt rigtige valg for netop dig. Der er ingen regler for rigtigt og forkert – kun din egen stil, smag og mavefornemmelse gælder hjemme hos dig.

 

 

 

 

Expect The Unexpected

Det er ikke noget nyt – men det er stadig modigt. Og effekten af at vælge helt utraditionelt og anderledes på enkelte detaljer i boligen er kæmpestor. Sæt kant på dit hjem og send klare signaler om ”hvem der bor her” ved hjælp af en cool farve på eksempelvis din fordør. 

 

 

Ikke nødvendigvis hvid

Hvide vægge er det sikre valg – og det klæder alle hjem. Nogle gange er det dog netop, når du vælger en anden farve end hvid, at dit hjems personlighed træder frem. Og vi garanterer dig, at du vil glædes gang på gang, når du træder ind i rummet….

 

 

 

 

Det (U)Populære Farvevalg

Hvilke to farver ville du aldrig vælge? Og slet ikke sammen? Tja, mange af jer vil svare netop disse to farver. Men se, hvad der sker, når farverne optræder sammen – og i rette element. Kig på dit hjem og dit hus og find de specielle karakteristika, som appellerer til netop de specielle farvevalg. Og du vil elske det… 

 

 

Snup Farverne

Det virkelig smukke ved dette foto – som intet har med maling at gøre – er farverne. Farvespillet mellem de lyse grå, blålige og de mørke, varme brune nuancer er helt fantastisk. Lad farverne spille sammen i dit hjem. Det kan være på facaden af dit hus – i soveværelset eller på badværelset. Leg med farverne – men husk blandingsforholdet fra dette foto.

 

 


 

Så går vi farveamok

… på en lækker, cool og kontrolleret måde. Tænk at skabe sig denne stemning i sit eget hjem. Afslapning, overskud og god energi – alt sammen afledt af et farvevalg og den rette sammensætning. 

 

 

Lad Farverne Mødes...

Måske ikke nødvendigvis så voldsomt og direkte som her – men vær ikke nervøs for at arbejde med farver i sammenhæng med hinanden. Ønsker du rum og hjem med masser af attitude og personlighed, skaber du det bedst ved hjælp af farver på væggene. Og hvem sagde, at der kun kunne være én farve i hvert rum?!